eko internet oy

spacer

 

vihreš puu

taustaavisiotreferenssitpalvelutyhteystiedot

in this section  visiot


Toiminta-ajatus
Ekointernet Oy ottaa kestävän kehityksen vaatimukset huomioon toimintansa kaikilla tasoilla ja lohkoilla, joka mahdollistaa asiakasyrityksen palvelemisen samalla periaatteella.

Arvot
Ihmisellä on tulevaisuus vain osana luontoa. Myös liiketoiminnan on tuettava ylisukupolvista kestävää kehitystä niin ekologisten kuin sosiaalistenkin kysymysten osalta.

Visio
Kuluttajien päätöksenteossa ekologiset ja eettiset argumentit kasvavat myös tulevaisuudessa. Tieto on valtaa myös ekologisia kulutuspäätöksiä tehtäessä. Tiedon oikea muoto ja helppo saatavuus auttavat yritystä menestymään. Eettisen ja ekologisen osaamisen kirjo tulee tulevaisuudessa myös monimuotoistumaan.

Ekointernet Oy tuottaa ekologisen vastuullisuuden välittäjäainetta yritysten ja yksilöiden välille. Tämä välittäjäaine on teknologiaa ja palveluita sekä ennen kaikkea tietoa, kokemusta ja laajaa asiantuntemusta ekologisen hyväksyttävyyden mittaamisesta. Sanalla sanoen Ekointernet Oy on lääkettä ympäristöliiketoiminnan kysynnän ja tarjonnan kohtaamattomuuden tautiin.

 

 

:: ylös

 

puhelin 050-538 5795 • e-mail info@ekoportti.fi

:: etusivu